BEYKÖY PDF Yazdır

Köy Muhtarı: CEYLAN ÖZEN

Muhtarlık Erişim Bilgileri:

Telefon:

4621030

Cep Telefonu:

Demografik Bilgiler:

Nüfusu:

2007

52

2000

86

1997

63

İle Uzaklığı:

115 km

İlçeye Uzaklığı:

18 km

Sağlık Evi
Yok
Sağlık Ocağı
Yok

İlköğretim Okulu
Yok
Taşımalı Eğitim Yapılıyor

PTT Şubesi
Yok
PTT Acentası
Yok

Su Şebekesi
Var
Kanalizasyon
Yok

Beyköyden Bir Düğün

Beyköy

BEY KÖY

Image

Image

Yorumlar  

#118 Sinan yilmaz 2010-07-11 22:29
Selamunaleykum.ben beykoylu Sinan Çavuş'un torunuyüm. yasar Yılmaz'ın oğluyum.Belçika Brüksel schaarbekte yasıyorum.tüm köylülerime selam olsun.fikri Yılmaz'ın yigeniyim.Allah'a emanet
Alıntı

#117 selçuk kizilmese 2010-06-11 20:15
kiridinin mustafaya selamlar
cimcimlerin fatmaya selamlar
kac hane var bizim koyde yasayan
biricik mustafa celik dayima selamlar
Alıntı

#116 FAKI 2010-06-09 01:27
ERSIN BEY O GUN BELCIKADA SECIM VAR BIZ GELEMIYIZ OY KULLANMAMIZ LAZIM BULA BULA AYIN 13 NE MI AYARLDIN SENLIGI BELCIKADA HOKUMET YIKILDI HABERIN YOKMU SIZ GIDIN BIZIM YERIMIZE DE EGLENIN BIZ DE O GUN HOKUMETI KURMAKLA MESGUL OLACAGIZ :))) BU SENE GELEMESEK NASIP SENEYE INSALLAH TUM TANIDIKLARI CANI GONULDEN SELAMLAR SAYGILAR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN. :))))
Alıntı

#115 Ersin 2010-06-07 07:23
Tüm Köylülerime ve Hemşerilerime Gurbettekilere Kucak dolusu selamlar saygılar. Öncelikle bu hafta sonu 13 haziran 2010 da 4. samanlı yayla şenliği vardır. duyurulur. gelemiyecek olanlar üzülmesin elimden geldiği kadar foto çekecem benim facebook dan yayınlayacam. (eskşehirden şenliğe otobüs kalkacak duyurulur. sitede haberi var orda tel noda var arayıp demirtaş beye ulaşılabilir.)
Alıntı

#114 FAKI OZDEMIR 2010-06-04 00:02
ONCELIKLE SELAMLAR SIMDI DUNYA UZERINDEKI ULKELERIN HANGILERINDE BEYKOYLU VAR BENIM BILDIGIM KADARIYLA BEN YAZIYIM SIZDE AKLINIZA GELIRSE YAZARSINIZ BELCIKA HOLLANDA FRANSA ALMANYA CIN AMERIKA BURALARDA BEYKOYLULER VARDIR RAHATLIKLA VIZESIZ GIRIS CIKIS YAPABILIRSINIZ TESEKURLER TATLI SOHBETLER ACIKLAMA ISTERSINIZ YAPARIZ SELAM VE SAYGILAR EFEMM
Alıntı

#113 FAKI OZDEMIR 2010-06-03 23:52
SELAMUNALEYKUM SAYGI DEGER BEYKOYLULER NASILSINIZ IYIMSINIZ IYI OLMANIZI CENABI ALLAHDAN CANI GONULDEN DILERIM HER NEREDEYSENIZ ALLAH SAGLIK AFIYET HUZUR VERSIN ALLAH ISINIZI GUCUNUZU DENK GETIRSIN YARDIMCINIZ OLSUN BUYUKLERIN ELLERIN KUCUKLERIN GOZLERIN OPUYORUM KENDINIZE IYI BAKIN TUM TANIDIKLARA SEVGI VE SAYGILAR SUNUYORUM HERKESE BOL SELAMLAR HAYIRLI GUNLER
Alıntı

#112 ertuğrul arısoy 2010-06-02 21:12
slm köylülerim nasılsınız..? bu siteye ilgi gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ederim..saygı ve sevgilerimi sunarım.. tüm BEYKÖYLÜ dostlarımı selamlarım.allaha emanet olun..
Alıntı

#111 BEKIR CELIK 2010-05-30 12:51
ONCE SELAM ALEYKUM SAYGI DEGER KOYLULERIM UNALIM BURDA BENIM OLDUGUM YERDE ON HANE FALAN VARIZ AMA BELCIKA GENELINDE BAYAGI VARIZ COGUYLA BENDE IZINDE GORUSUYORUM SENIN GIBI YEDINCI AYDA IZMIRDE OLACAGIM DUGUNDE GORUSURUZ INSALLAH BENDE DUN DUYDUM BAYRAM AMCANIN DUGUNU VARMIS ALLAH BASA KADAR VERSIN KENDINIZE IYI BAKIN HERKESE SELAMLAR HELEKI GENCLER SIZLERI COK SEVIYORUM ALLAH A EMANET OLUN
Alıntı

#110 unal 2010-05-27 18:13
beki abiselamlar orada başka kimvar bilmiyorum kimvarsa herkeseselam
Alıntı

#109 BEKIR CELIK 2010-05-25 12:49
ERSIN HOCAM TEKRAR MERHABA AMA O GUN BIZ DAHA BURDAYIZ KENDI KOYUMUZUN GENCLERINI BIR ARAYA GETIRMEK ICIN 7.AYIN ICINDE BOYLE BIR SEY YAPSAK KOYUMUZDE BUNLARI TABIKI ORDAKI KOYLULERIMIZ ORGANIZE EDECEK YANI SIZLER INANKI COGU GENCLER BIRBIRINI TANIMIYOR EN YAKINI SIZ BENIM OGLANLARIN HANGISINI TANIYORSUN DAHA KIMLERI SAYAYIMEGERKI OYLE BIR ORGANIZE OLURSA BEN ELIMDEN GELENI YAPMAGA HAZIRIM SAYGI VE SEVGILER ALLAH IN SELAMI UZERINIZE OLSUN DEGERLI KOYLULERIM
Alıntı

#108 EKREM OZDEMIR 2010-05-23 23:44
slm ersincigim nasilsin agbilerin nasillar onlarada cok selamlarimi iletirsen memnun olurum ayrica sitemiz cok guzel dahada guzelesir insALLAH tum koylulere selamlar gorusmek dilegiyle daha oncede yazmistim cevap alamadim cevap bekliyorum
Alıntı

#107 birsen 2010-05-23 23:15
aleykum selam bekir agbim ne olur kizma ben senin yazilarini zevkle okuyorum yazmaya devam et esiminde sana selami var benim uc tane oglum var bizde izine gidecegiz allah izin verirse yedinci ayin sonunda duzenlenirse birgun koyumuzde piknik seve seve katilirim cogu koylulerimi senelerdir gormuyorum belki bu sayede cugu kisi birbirini gorur guzel olur vallahi ellerinizden opuyorum allaha emanet olun
Alıntı

#106 Ersin 2010-05-23 00:35
Öncelikle Bekir abime selam ve saygılarımı sunar, sonra tüm köylülerimi selamlarım. Bekir abicim bir geldin pir geldin maaşallah. siteye hep bakıyorum ama her zaman yorum yazamıyorum. eski gençlik resimlerin varsa gönder yayınlayalım. Ha birde 13 haziran 2010 pazar günü İzmir Emirdağlılar derneğinin düzenlediği Yayla şenliği var diye duydum burdan tüm ilgilenenlere duyuruyorum tüm hemşerilerimiz davetlidir. herkesi saygı ile selamlıyorum.
Alıntı

#105 BEKIR CELIK 2010-05-19 11:45
SELAMUN ALEYKUM saygi deger gencler cok muhterem koylulerim nasilsiniz ersin hoca unal ertugrul birsen faki kaptan turgay hanginizi sayayim kimse yokmu iki dakikaniz yokmu sitemize giripde iki satir bir sey yazmaga caniniz sag olsun allah a emanet olun izinde gorusuruzz
Alıntı

#104 nesrin ozen 2010-05-19 10:01
slm hemserilerim nasilsiniz birsen sen nasilsin cnm izin cilik varmi
Alıntı

#103 unal 2010-05-18 19:34
bekiR abi seLam naSıLsın bu SiTdE senDen başka kimSe geRİ Dönmüyo... anne BaBa köyDe bayRamDan bayRaMa giDiyoz...ben yazın köyDeyDim SeneLiK izinDeydim köyDe kimSe kaLmamış... bu yaZ yine oRdayım... kenDinize iyi baKın TanıDıkLaRa seLam söyLe...
Alıntı

#102 BEKIR CELIK 2010-05-17 14:46
SELAMUN ALEYKUM MERHABA DIYCEM AMA NEDEN BASKA YAZAN YOK YOKSA BENDE YAZMIYCAM KIZMAGA BASLADIM SAYGILI GENCLER DEGERLI KOYLULERIM LUTFEN SITEMIZE SAHIP CIKALIM SOHBET EDELIM ALLAH IN SELAMI UZERINIZE OLSUN SAYGILAR VE SEVGILER HERKESE
Alıntı

#101 BEKIR CELIK 2010-05-16 18:49
selamun aleykum saygi deger koylulerim degerli gencler ve UNALIM NASILSINIZ ne var ne yok yazin koye gelen yokmu gencler neden sitemizi ziyaret etmiyorsunuz saygi ve sevgiler allah a emanet olun
Alıntı

#100 unal 2010-05-13 18:51
selam bekir abi ben teyfiğğn oğlu ünal siteyle ilgilendiğin için teşekkür ederiz herkese selam...
Alıntı

#99 BEKIR CELIK 2010-05-13 14:03
KAPTANTURGAY yigenim babangili ve amcani cok iyi taniyorum babangil koyde fazla durmadi siz belkide cocuktunuz daha ama halan beni cok iyi bilir elinden cok ekmek yedik yigenim dilerim bir omur mutlu olursunuz enisdeye semlar kendinize iyi bakin
Alıntı

#98 BEKIR CELIK 2010-05-13 13:51
sevgili gencler degerli koylulerim ve ersin hoca nasilsiniz benden baska giren yokmu buraya bir seyler yazin varmisiniz yedinci ayda bir gun duzenleyelim koyumuzde tarihi siz belirleyin bekliyorum selamlar
Alıntı

#97 BEKIR CELIK 2010-05-09 12:49
tekrar selamun aleykum sevgili vede saygili koylulerim ilk once butun annelerin anneler gununu kutlar ellerinden operim dunyada bir dikili tasin olmasin ama annenizin duasi uzerinnizde olsun sevgili gencler.burda hic bey koylu yokmu neden yazmiyorsunuz sohbet ederseniz birbirinizle kaynasir vede kopmazsiniz kim olursan ol akraba olmasi sart degil sonucda ayne cesmeden su icdik ayni havayi teneffus ettik ayni ekmegi paylastik hepinize saygi sevgiler selamlar buyuklerin elllerinden kucuklerin gozlerinden operim allah in selami uzerinize olsun gurbettekiler insallah hasretiniz sona erer selamlarrrrr
Alıntı

#96 ayhan tınastepe 2010-05-06 21:22
aleykümeselam sayın abim nasılsın iyimisin seni izmirede beklerim hoşcakal
Alıntı

#95 BEKIR CELIK 2010-05-06 12:24
ONCE SELAMUN ALEYKUM MERHABAONCE TUM GENCLERE KOYLULERIME GURBETTE OLAN HERKESE SELAM BENI TANIYAN VE TANIMAYAN HERKESE SELAM IKI AY SONRA BENDE TR YE GIDIYORUM ALLAH IZIN VERIRSE INSALLAH ORDA BELKIDEE KOYUMUZDE KARSILASIRIZ HA SU AN KOYDE MILLET HIDIRELLEZ KUTLUYOR KOYLULERIM BIRSEN BACIM SANADA AYRI AYRI SELAM ENISDEYEDE TABIKI YIGENLERIM VARSA GOZLERINDEN OPERIM ALLAH A EMANET OLUN SAYGI VE SEVGILERRRR
Alıntı

#94 murat ozdemir 2010-05-05 16:03
slm kaptan turgay niecle bacim duydugum kadariyla ceylan amcanin kiziyimisin gecmiste 20 sene once sizin tarlalar bizde ortaktaydi babamla baban amcan abdil amca ortakcilik yaptik abilerini bilirim iki tane erkek kardesin olmasi lazim ben mullaseydilerin bayramin ogluyum esine ve sana bol bol selamlar allaha emanet olun gorusmek uzere
Alıntı

#93 murat ozdemir 2010-05-05 15:56
slm sevgili koylulerim keyif kurek iyidir insallah hepinizi saygiyla slm liyorum bekir abi gorusemiyoruz nerelerdesin ful taem calisiyon galiba bayramda seyranda yokluyom yine ben seni arayi sogutmayalim bakalim :):) :)
slmmlarr
Alıntı

#92 birsen 2010-05-04 17:38
aminbekir agbicigim biz songulle okul arkadasiyidik cok gelir giderdik birbirimize ama sen o zaman kamyon soferiyidin galiba benim hatirladigim kadariyla fazla koyde durmazdin daha cok mustafa agbiyle zafer agbiyi hatirliyorum bilmiyorum seni gorsem tanirmiyim erol agbim hala ankarada gorevini surduruyor oburleride emirdaginda bende gomuye gelin oldum on alti senedir almanyadayim ummuhan yengeyede selam soyle ellerinizden opuyorum allaha emanet olun
Alıntı

#91 BEKIR CELIK 2010-05-04 13:00
TEKRAR SELAM LAR BIRSEN TAHMIN ETMISDIM FIRIG ABAYI VE EN AZ BABAM KADAR SEVDIGIM HUSEYIN AMCAYIDA RAHMETLE ANIYORUM ELLERINDEN COK EKMEK YEDIK VE COK SEY OGRENDIK ONLARDAN DILERIM HAKLARINI HELAL EDERIM BEN BELCIKADAYIM SENIN ALMANYADA OLDUGUNU BILMIYORDUM BILIYORSUN ABIN EROL BENIM COK IYI KONUSTUGUM ARKADASIM COKDAN BERI ONUDA GORMUYORUM EN SON ANKARADAYDI SANIRIM DILERIM BIR OMUR BOYU MUTLU OLURSUN BACIM TANIMIYORUM AMA ESINEDE SELAMLAR KENDINIZE IYI BAKIN.SIRALAMAYA GORE CEYLAN YAYLA YDI SANIRIM SOY ISMINIZ BABANI AMCANI ANNENI TANIYORUM YIGENIM ALLAH ONLARA GANI GANI RAHMET EYLESIN KOMSUMUZDU BEN COCUKTUM ONLAR EMIRDAGINA GITTIKLERINDE HA HANIMIMIN ISMI UMMAHAN DILMERIM BIR OMUR MUTLU OLURSUNUZ OZUR DILERIM DIGER KOYLULERIMDEN HEPINIZE SAYGI VE SEVGILER TUM GUZELLIKLER SIZLERLE OLSUN KENDINIZE IYI BAKIN YAZARSANIZ CEVAP VERIRIM HELEKI GENCLER GECMINIZI VE ASLINIZI HICCC AMA HICC UNUTMAYIN UNUTAN KISIDE BENLIGINI UNUTMUS OLUR SAYGI VE SELAMLAR TUM KOYLULERIMEEE
Alıntı

#90 yılmazyiğit 2010-05-02 11:58
bütün köylüme selam
Alıntı

#89 kaptanturgay67@hotma 2010-05-02 00:45
BEKIR EMMI BEN HATCANIN GARDASI CEYLANIN KIZIYIM (EMIRDAGINDA ) ABTIL EMMIMI BILIRSINIZ BELKI YAGLININ BABABI RAHMETLI OLDULAR:BEKIR EMMI SIZ IZMIRDEMISINIZ BEN
ALMANYADAYIM.EMMI ALLAHA EMANET OL SAGLIK MUTLULUK DILERIM SLM:
Alıntı

Yorum ekle

Haber ve yazılarımıza herkes yorum ekleyebilir,
Konu ile alakasız,
Arka arkaya aynı İP'den gelen,
Küfür ve hakaret içeren,
Yorumlar yayınlanmayacaktır.
25 Mayıs 2009 Tarihinden önceki yorumlar silinmiştir bilgilerinize..