DAĞILGAN KÖYÜ PDF Yazdır

Köy Muhtarı: YASİN ÖNCÜ

Muhtarlık Erişim Bilgileri:

Telefon:

4575197

Cep Telefonu:

YOK

Demografik Bilgiler:

Nüfusu:

2000

123

1997

132

İle Uzaklığı:

77 km

İlçeye Uzaklığı:

7 km

Sağlık Evi
Yok
Sağlık Ocağı
Yok

İlköğretim Okulu
Yok
Taşımalı Eğitim Yapılıyor

PTT Şubesi
Yok
PTT Acentası
Yok

Su Şebekesi
Var
Kanalizasyon
Var 

Image
Image
Image
Image

Yorumlar  

#5 codar 2010-06-27 14:01
yay dagıl bekle gelecem 56 günsora ordayım herkese selam vatan borcu namus borcudur 56 tı da batıyor be herkese selam
Alıntı

#4 Hamza Kökten 2010-01-02 21:46
Sevgili hemserilimin yeni yilini kutlar, saglik mutluluk ve esenlikler dilerim...

Hamza KÖKTEN
Alıntı

#3 ahmetcan goktepe 2009-12-30 03:10
ben ahmetcan goktepe ben pirikliliyim dagilgan koyunde teyzem gil yasiyo ben teyzeme enisteme. emre abime. ramazan abime. ve sultan ablama cok slm yoluyorum ve bayram amca gile de slm soyluyorum ustelik ustelik de izzet abinin kizi elife ben dagilgani cok seviyom..... halil ibrahim altintas gocu
Alıntı

#2 Tahir ONCU 2009-06-01 01:22
Quoting irfan altıntaş gocu:
slm dagılgan koyun guzel ve nadıde ınsanları nasıl gecıyor .gunlerınız yaz ayın gelmesıyle averıde su motarların sesı yankılanır salı gunlerı balye arabaları sıralanılır hayvan pazarına satıslar baslar rken ssatlerde herseye ramen devam edıyor hayatkoyumuzun ganber adlı kısı rahmetlı olmus allah rahmet eylesın
rahmet dileklerin icin sagol amica ama biraz saygili olabilirsin.o senin asker arkadasin degil.oyle degilmi???...
Alıntı

#1 irfan altıntaş gocu 2009-05-31 09:47
slm dagılgan koyun guzel ve nadıde ınsanları nasıl gecıyor .gunlerınız yaz ayın gelmesıyle averıde su motarların sesı yankılanır salı gunlerı balye arabaları sıralanılır hayvan pazarına satıslar baslar rken ssatlerde herseye ramen devam edıyor hayatkoyumuzun ganber adlı kısı rahmetlı olmus allah rahmet eylesın
Alıntı

Yorum ekle

Haber ve yazılarımıza herkes yorum ekleyebilir,
Konu ile alakasız,
Arka arkaya aynı İP'den gelen,
Küfür ve hakaret içeren,
Yorumlar yayınlanmayacaktır.
25 Mayıs 2009 Tarihinden önceki yorumlar silinmiştir bilgilerinize..