EMİRİN KÖYÜ PDF Yazdır

Köy Muhtarı: TUFAN AYDIN

Muhtarlık Erişim Bilgileri:

Telefon:

Cep Telefonu:

Demografik Bilgiler:

Nüfusu:

2000

103

1997

197

İle Uzaklığı:

82 km

İlçeye Uzaklığı:

12 km

Sağlık Evi
Yok
Sağlık Ocağı
Yok

İlköğretim Okulu
Yok
Taşımalı Eğitim Yapılıyor

PTT Şubesi
Yok
PTT Acentası
Yok

Su Şebekesi
Var
Kanalizasyon
Yok

Yorumlar  

#80 mehmet yörümez 2010-07-20 23:11
ne oldu bu sene avrupalılara merak ettim gelen yok hani eskiden gelip hava atıyolardı ne oldu gelcek yol paralarımı yok yoksa.))))
Alıntı

#79 lıselı by xxx 2010-04-23 13:32
koylulerımeee slmm
Alıntı

#78 mehmet yörümez 2010-04-14 13:09
slm emirin köyü halkı sessizlige bürünmüşünüz......
Alıntı

#77 MuRaT YüRüMez 2010-04-04 17:43
Emirin Köyü HaLkından Kadir Eken Yakalandığı Amansız Hastalığa Yenik Düşmüştür YakınLarına Baş SağLığı Kendisine Allahtan Rağmet DiLiyorum.
Alıntı

#76 EmirdagliZeliş 2010-04-04 11:17
günaydınnnnn emirin köylulerrrr.... :)))))
Alıntı

#75 Leyla Taşpınar 2010-04-02 19:13
selam.eeyup bey tabı oyle herkes degıl ama artık tadı tuzu kalmadı avrupanın.Sitede bır kargasa var galıba. neyse bende fazla yazmayım. sonra sorguya cekılırım:))) size hoj sohbetler
Alıntı

#74 MuRaT YüRüMez 2010-04-02 16:03
Söylediği sözlerle yaptığı işler arasında tutarlılık yoktur. Bunu da genellikle bilmeyerek yazar ßu siteye o kişi =:))
Alıntı

#73 MuRaT YüRüMeZ 2010-04-01 23:28
ALev YıLdırım yafrım kuzum Sana Salata Yapacak Hıyar Yok ßurada Ama Acur Var istersen kelime oyunu yapma bize burada seni 8 le çarpar 3 e Böler 7 ile toplarım ßen merak etme bizim şövalyeliğe Felan soyunmuş bi halimiz görünüyormu oradan Emirdağlıysan ne işin var ßu köyün sitesinde aradığın bi şey varsa söLe =:)) Köyün jandarması emirdağdan geliyor diyemi yazıyorsun sen bu siteye istikrabat felan mısın Sana ne jandarmadan sana ne polisten kuş kadar beninLe Bi şeyler yazmaya çalışıyorsun ama doğru düzgün yazda bi şeye benzesin biz altımıza bez felan bağlamıyoruz onu da söyleyim sizin gibi kanatlı ped felan =:))
Alıntı

#72 Eyüp yildiz 2010-03-31 23:11
Leyla Taşpınar bizim koyden çürük çıkmaz avrupa sizin anlattığınız kadar kotu değil buraya yazan arkadaşların bazilarida Avrupa'da yaşıyor onlarda cevap yazsınlar Avrupa nasılmış öğrenelim arkadaslar Avrupa maddi durumu bozuk olan arkadaslar için iyidir siz bakmayın buraya gelipte begenmeyenleri
Alıntı

#71 Eyüp yildiz 2010-03-31 22:53
Alev yildirim sen konuyu acıyorsun sonra yazacak birsey bulanıyorsun susuyorum diyorsun sana birsey soran olmadı yorum yaz diyen olmadı o olay oldu bitti bunu butun koye maal etmeyin
Alıntı

#70 Alev Yıldırım 2010-03-31 22:39
Bebeklere laf anlatmak ne kadar zor.önce okumasını ögretmek sonra okudugunu anlamasını saglamak lazım.altlarınıda sıkı sıkı baglıyacaksının kı ortalıgı kokutmasın.lafım meclısten dısarı uzerıne alan alınır.bu yazıda ona kapak olur. elıne alan klavyeyı burda kara murat kesılıyor. bebeler gıbıde yazı karekterı kullanıp laf salatası yapıyor. salatayı ben yaparım ama hıyar eksık. o hıyarda bu yazıdan sonra cıkar bu salataya ortak olmak ıster. Emırın köylu degılım ama emırdaglıyım. emırın köyunde jandarması emırdagından gelır.kımse jandarma kesılmesın.
Alıntı

#69 MuRaT YüRüMeZ 2010-03-31 14:03
ALev YıLdırım BeBem Sen NereLisinde Bu Köyün sitesine Yorum Gönderip Duruyorsun Emirin Köyünde Alev YıLdırım İsminde Birisi Yok Hayır Yani kuyruk Acın FeLanmı Var ikide Bir Yorum Atıyorsun Bide Edebiyat yapıyorsun yok neymiş Suskunluğu Asletindenmiş de Yok Bi lafa Bi Lafı söyLeyene Bakarmışta Geç Yafrım Bu AyakLarı onlardan Paça oLuyor Artık Asalet Kavramı nedir Sen onu biLiyormusun
Alıntı

#68 Alev Yıldırım 2010-03-30 22:59
Suskunlugum asaletimdendir.her lafa verecek cevabım var ama, bir lafa bakarım laf mı diye birde lafı soyleyene bakarım adam mı diye. ondan fazla konusmaya gerek yok. nasıl olsa herkes konusuyor.
Alıntı

#67 Leyla Taşpınar 2010-03-30 22:42
Emirdagında okurken emirin köylu arkadaşlar vardı. çokta efendi ve dürüsttüler. tabi bazı çürük yumurtalar olabilir Alev.onun için her insanı aynı kefeye koymayalım lütfen. herşey çoçuklukta ve genclikte yapılıyor. bende az mı oynamadım tozlu topraklı köy yolunda :))) şimdi özlüyorum oraları. keşke gelebilsem tekrardan. avrupa dediler geldik buralara şimdi parasızlıktan memlekete gidemiyoruz.avrupaya gelmeyi düşünen kardeşlerimede nasihat olsun. burlar hiç hayal kurdugunuz gibiyerler değil. insanlar sokakta yaşıyor. parasızlıktan insanlıgını unutuyor. offf çok dertlendim şimdi. sevgiyle kalın.
Alıntı

#66 MuRaT YüRüMeZ 2010-03-30 16:38
ßuraya Yorum Yazıyorsanız Gerçek isminizi Yazın Ki GerçekLeri GöreLim ßaşka çakma isimLerle yazmayın Başkasının VasıfLarını KuLLanarak. Eyüp YıLdız Doğru SöyLüyor GençLerin Hakkını Savunmuş MücadeLesini Vermiş Hakkını almış veya Alamamış.Gerçi Bazı ArkadaşLarada Mesat Niteliğinde Bi Taş Atmış ama Neyse anlayan anlamıştır Gerçi anlayacak kapasite varsa :=))
Alıntı

#65 Eyüp yildiz 2010-03-30 00:54
Biz eskiya falan degiliz isteyenin bir yuzu vermeyenin iki yuzu kara Ben mucadelemi yaptim oradan kacanlar ve o parayi alipta cebine sigara koyanlar utansin koyun genlerinin hakki sizede orada guzel lolipop verdim taslari yiyen tadini unutmamistir
Alıntı

#64 Alev Yıldırım 2010-03-29 22:11
niye bu kadar alındınız eyüp bey.yoksa o köprü partisine siz ev sahipliğimi yaptınız? tamam adettendir de eşkiya gibi yol kesmekte değil. eee ne gecti elinize. ama yok ben ıllada top ısterım dıye ısrar edersenız eyup bey ben sıze lolipop gönderecem söz:)) evet murat bey o çakır gözlu cocuk aklımdan hıc cıkmadı. yıldırım askı gıbı bırseydı ne demezsın. çok konustum galiba.şimdi burdada yazma parası ıstenır:)))
Alıntı

#63 MuRaT YüRüMeZ 2010-03-27 00:59
Eyüp YıLdız köroğLumu Sandın Kendini para vermeden geçemezsin felan :=))))
Alıntı

#62 MuRaT YüRüMeZ 2010-03-26 11:57
ALev yıLdırım TOP parası isteyen çakır gözLü çocuk içinde uhte oLarak KaLmış ki Siteye BiLe yazma Gereği Duymuşsun Esli Siyah Beyaz Türk FiLm Lerindeki gibi Fakir Ama GururuLe Genç Zengin kız roLLeri TiyatRo Yapma Yafrım Geç BunLarı =)
Alıntı

#61 Eyüp yildiz 2010-03-26 01:37
Alev hanım biz top falan istemedik hakkımızı istedik asırlık adettir toprak bastı seve seve vermeyen zorla verir Yada köprüden yrali gecer
Alıntı

#60 Alev Yıldırım 2010-03-25 23:01
murat bey ben kendi köyümü bildiğim için hiç yabancılık çekmedım.emirdag sonucta.suyundan mı havasından mı her yerı aynı. bızde bunu bılıyor buna gore hareket edıyoruz. ama bır cakır gozlu cocuk vardı top ısterım dıyordu. ah sımdı ıstermı acaba top parası.hersey cocukluka ama o bıraz koca bebek olmustu :)))bız buyuz emırdaglıyız yoktur dengımız tarzımız farkımız emırdagımız herseyımız :)))
Alıntı

#59 MuRaT YüRüMeZ 2010-03-25 12:35
ALev YıLdırım şu Ayak Bastı ParaSını VermeyenLerin HastaneLik oLduğu Düğünden BaHsediyorsun HeraLde:=)))) Demek KekLer ÇayLar Ve kahveLerLe UğurLadıLar sizi ßu Köyün Tarihine Baktığımda ßen öyLe Bir Şey Ne Gördüm Nede Duydum :=))) Köy Muhtarı nın Jakuzi Yapmasına Gerek yok zaten köyde Yarı oLimpik akursu Mevcut Bayat Barajı su Bıraktığı sürece Yıknaıp Güneşlenebiliyo r Sinema dersen Zaten köyde Hergün Bi sinema Dönüyor onada Gerek yok Artı oLarak Dediğim gibi Kara MuratLar KaLmadı Yeni ÇeriLer Mevcut .Demekki Sende Köy Pek iyi izLenimLer Bırakmamış Ki Hafızanın Biköşesine Yer Etmişsin AnLadınn Sen onu :=)))
Alıntı

#58 Alev Yıldırım 2010-03-24 22:24
arkadaşlar ben bu köye gelmiştim dügüne sene kaçtı hatırlamıyorum dönüşte köyün orda köprüde bizi o kadar iyi ugurladılarki kekler pastalar lokumlar çaylar öyle işte. çok misafir perver bir köy. herkese tavsiye ederiim bir gidip dügüne katılsın:)) köy muhtarı artık bir guzellik yapar köye.jakuzi sauna fitnes fin hamamı restaurant ve sinema solonu kurar. bu köyde oyuncular ve kara muratlar cok çunku :)))
Alıntı

#57 MuRaT YüRüMeZ 2010-03-24 02:23
Asuman Sen Hangi Sünnet Düğününden Bahsediyorsun Kirvesi de Senmiydin Yoksam :=))Hani başını Felan senmi tuttun diyeceğim ama şimdi Üzerimden abuk subuk espiri yapıyorsun diyeceksin Köyde KaramuratLar Yok şimdi Üç Beş Yeni çeriyLe Bi kaç Tane şövaLye KaLdı:=)))
Alıntı

#56 Asuman 2010-03-22 23:44
amanin aman koyumsuz yasayamam.ne guzel olur emirdagin yogurdu.ah ahhh yaz gelsede emirdaga gelsem. ozledim emirdagini. emirin koyude yuregilin yanindaki koydu sanirim. bir yakisikli cocuk vardı orda.acaba evlenmismidir.koyun girisinde sunnet dugunune gelmistim.:))koyde kara muratlar vardi. masallah. muratda yavuz cocuga benziyor. bende sevdim. cok espirili ama neysee :))) yaza siki durun ben geliyorum emirdag. gorusmek uzere bye
Alıntı

#55 MuRaT YüRüMeZ 2010-03-22 15:08
SeLamLar GuüL Bahar Sende Kimsin Tanıyamadım ßen Kara Murat RoLü Yapamam Zaten EskiLerde KaLdı Komedi Gibi EywaLLah :=)
Alıntı

#54 Gül Bahar 2010-03-16 23:18
hey gidi hey, özlemişim köyümü, taşına toprağına özlem duymak ne zormuş. murat sen kimsin her yerde ismin var. karamurat olarak dizi çevirsen süper tutar be abicim. şaka şaka tabi kızma bana. sevdim seni hoş cocuksun :))
Alıntı

#53 MuRaT YüRüMeZ 2010-03-09 18:42
SeLam Tekin enişte Erkek Dedik Bi Tiyo ver dedik idda da 8 maç söyledin 7 ,Tanesi yattı yuh yane :=))))
Alıntı

#52 canısı 2010-03-04 23:31
murat abimize saygımız sonsuzdur. Saygı sevgi hoşgörü kardeşlik hepimiz kardeşiz patronlar kalleştir :)) yazın köyümdeyim herkese selam olsun
Alıntı

#51 zeynel yildiz 2010-02-25 01:13
selam aleykum herkese ben yeni gordum ne olmus boyle koyde ya
Alıntı

Yorum ekle

Haber ve yazılarımıza herkes yorum ekleyebilir,
Konu ile alakasız,
Arka arkaya aynı İP'den gelen,
Küfür ve hakaret içeren,
Yorumlar yayınlanmayacaktır.
25 Mayıs 2009 Tarihinden önceki yorumlar silinmiştir bilgilerinize..