KARACALAR KÖYÜ PDF Yazdır

Köy Muhtarı: A.NURETTİN ŞAHBAZ

Muhtarlık Erişim Bilgileri:

Telefon:

4562004

Cep Telefonu:

05374562562

Demografik Bilgiler:

Nüfusu:

2000

474

1997

466

İle Uzaklığı:

80 km

İlçeye Uzaklığı:

10 km

Sağlık Evi
Var / Faal Değil
Sağlık Ocağı
Yok

İlköğretim Okulu
Var / Faal Değil
Taşımalı Eğitim Yapılıyor

PTT Şubesi
Yok
PTT Acentası
Yok

Su Şebekesi
Var
Kanalizasyon
Yok

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Yorumlar  

#11 HULUSÎ KUMARCI 2010-07-30 07:22
(SELAMUN ALEYKUM) Saygi deger KARACALAR,KÔYÛ, nûn Gûzel Însan,lari Güzel Köyü,nüz var Köyü,nüzde Güzel geli$meler var memnun, oluyorum.Emegi geçen Arkada$,lardan( ALLAH),razi olsun.Ben Fransa,dan TÛRKMEN,KÖY,lû Osinin ALÏ,nïn oglu HULUSÏ KUMARCI Çocuk,lugumda Köyünüzde Darçin kizi CEMÏLE Ebem,vardin Mekani (CENNET),Olsun.o nun yaninda dururdum Yalniz oldugu için hani o Gûn,ler 40 küsûr SENE,ôncesiydin çomak,li olsa galiba Yayla,nizda Koyun,lar Kuzu,lar mele$irdin Inek,ler môhûr,de$irdin INSAN,larimizda CIVIL CIVIL Ses,ler Ilk Okulunuza yakin Bakkal ALI amca,nin bakkal dûkkan,i vardin ordaki kiri$in üstüne Köyü,nüzün YA$,li ÏNSAN,lari oturup hep eski geçmi$ Günlerden anlatir,lardin SOHBET,lerini çok severdim Bag beklerdik Harman Kuyusuna suya geldigimde TÜRK,OGLU sen Kuyu,ya dü$ersin deyip Testi,lerimi doldururlardin o sevim,li ÎNSAN,lar çok sevinirdim Büyük,lere SAYGI KÜÇÜK,lere SEVGÏ dolu Gün,lerdin Her $ey Gönlünüz,ce olsun HO$CA kaliniz Karde$,iniz HULUSÏ KUMARCI
Alıntı

#10 veysel 2010-03-05 19:07
selam karacalar koyu hic unutamam o koyu benim ilk esim okoluydu ama ayrildik selam olsun o koye
Alıntı

#9 Rukiye. Liman 2010-02-16 06:15
Koyumu cOk ozLediim..
Alıntı

#8 yuksel tezel 2009-12-22 16:06
evet cok guzel resimler ama yeni resimleride gormek isdiyoruz lutven
Alıntı

#7 Huseyin karacalarli 2009-10-14 18:06
ôzlenmezmi benim kôyûm asagidaki yorum kimsenin aklina gelmiyor guzel yorum bende katiliyorum.
Alıntı

#6 Abdil gôktekin 2009-09-30 23:56
ÜZGÜNÜM AMA GERçEK
RAMAZAN ayi içerisinde yurt disindan bir vesile memleketim Emirdagini silayi rahimde bulundugum gûn cuma gûnû idi mûftûlûk sitesinde Namaz kilalim dedik inanin bôyle disiplinsizlik gôrmedim birde uzun suredir izin yapamadigimdan tek merkezli vaaz dinlememistim kursuler bos kamis, cemaat imam olmayinca kendi arasinda fisil fisil konusmalar ciddiyet eksi sifir,Ben uzulerek sôyle dûsûndûm bari diyanet isleri baskani degerli insan sayin Ali Bardakoglu çine yada japonyaya rica etsede robot imamlar yapsalarda Devletimiz bosu bosuna imam yetistirip maa$ vermese birde robot imamlarin abdest suyu israfida olmaz çûnki onlar abdest bozmayan metallerdir inanin bukadar ciddiyetsizlik olmaz, bir beldede namaz kildiran yada ezan i Muhammediye okuyacak birisi yoksa yaziklar olsun o beldenin insaninami dedirtmek isteniyor, anlamakta gûçluk çekiyorum, yoruma katilmak zorunda degilsiniz herkezin yorumu kendini baglar VESSELAM.abdilgoktekin@h otmail.com
Alıntı

#5 kadirhan 2009-09-29 17:43
benim güzel koyum çok seviyorum
Alıntı

#4 karacari 03 2009-07-08 22:39
ah cok özledim
Alıntı

#3 mesutışık 2009-06-14 22:27
slm başın sağ olsun kardeşim
Alıntı

#2 adem 2009-06-14 14:54
başın saolsun deden kim
Alıntı

#1 gullu 2009-06-14 11:26
ah koyum ah biricik dedemi kaybetim artik gelemem oralara
Alıntı

Yorum ekle

Haber ve yazılarımıza herkes yorum ekleyebilir,
Konu ile alakasız,
Arka arkaya aynı İP'den gelen,
Küfür ve hakaret içeren,
Yorumlar yayınlanmayacaktır.
25 Mayıs 2009 Tarihinden önceki yorumlar silinmiştir bilgilerinize..