KARAKUYU KÖYÜ PDF Yazdır

Köy Muhtarı: ABDİL ÇELİK

Muhtarlık Erişim Bilgileri:

Telefon:

0 (272) 453 23 86

Cep Telefonu:

0 (544) 881 48 33

Demografik Bilgiler:

Nüfusu:

2000

241

1997

214

İle Uzaklığı:

90 km

İlçeye Uzaklığı:

20 km

Sağlık Evi
Yok
Sağlık Ocağı
Yok

İlköğretim Okulu
Var / Faal
Taşımalı Eğitim Yapılıyor

PTT Şubesi
Yok
PTT Acentası
Yok

Su Şebekesi
Var
Kanalizasyon
Yok

Yorumlar  

#14 çetinler 2010-06-30 21:42
selam karakuyulular herkesin gelecek ramazanini simdiden kutlarim benim o isimsiz bayana birseyler yazmak istiyorum . senin kim oldugunu biliyorum sen karakuyu köyünü agzina almadan önce kendine ve köyüne iyice bak ve baktikdan sonra kendinden ve köyünden irenecegini adim gibi eminim ne cabuk unuttunuz iki baci sokak baslarinda elinizde çanta müsteri beklediginiz o günleri tabi buldun bir enayi karakuylu birini ve sokaklardan kurtuldun ve herseyi sildin herhalde o bacina daha bir enayi karakuylu bulamadinmi denediniz ama olmadi oyuna getiremediniz deyilmi arasanizda artik bulamassiniz kendinize baska köylerden birilerini bulun artik güzeller
Alıntı

#13 Koylu 2010-04-29 09:03
Memati'ye cvp :
Davulun sesi uzaktan hos gelirmis o hesap, çok konusacaniza kendiniz niye muhtar olmadiniz acaba?Sizin gibileri laf atacana koyune biraz para yardimi yapsa koyleri gelisir, is bi muhtarnan olmuyo kardesim. Birdaki seçimlerde sen koy adaylini bide seni gorelim her kimsen, bu isler lafnan olmaz. Muhtarimizada burdan iyi çalismalar allah yardim ettsin nediyelim!
Alıntı

#12 memati 2010-04-18 18:10
karakuyu koyu muhtarinin daha cok calismasini istiyorum secildigi gunden beri yan gelip yatiyor vatandasin isteklerine kulak assin yoksa muhtarlik ona bir daha nasip olmaz
Alıntı

#11 asim uslu 2010-03-16 14:14
slm karakuyulu hemşerilerim nbr nasılsınız ya bu köyün resimlri yokmu ekleyin arkadaşlar köşelerde onu bunu çekiştirecenice köyünüz için birşeyler yapın üzülüyorum.bazı nankörlerde varya.slm.kib. pöernekli
Alıntı

#10 Abdil acar 2010-02-04 23:13
kara kuyu halkina selamlarimi sunuyorum ebemin ce Kasim amcamin ellerinden operim saglicakla kalin
Alıntı

#9 isimsiz 2009-12-07 10:52
karakuyu koyunde muskaynan buyuynen ugrasan kim varisa allah bin belasini versin geri kafali cahiller insallah yaptirdiniz muskalar buyuler geri teper size aynen agziniz yuzunuz yamulur dubyayi bombok gorusunuz
Alıntı

#8 ramazangezer 2009-11-30 23:07
butun koylulerimin bayramini kutlarim
herkese selamlarimi sunarim
Alıntı

#7 ANAFARTA 2009-11-28 17:45
tum hemserilerimin kurban bayramini kutlarim selam ....
Alıntı

#6 ramazangezer 2009-11-07 23:02
selam butun kara kuyu koylulerine koyumu cok ozledim ,dedemleri ve amcamlari cok ozledim herkese selamlarimi sunarim
Alıntı

#5 Acar 2009-11-03 21:14
Butun Karakuyu koyune selamlar ve butun saygilarimi sunuyorum ozellikle ebeme emmime ve beni taniyan erkese !
Alıntı

#4 glincik 2009-07-27 22:57
slm arkadaslar bende kara kuyuluyum fotolarini nasil gore bilim koyumun bana bi bilgi verebilecek biri varmi a;e.o
Alıntı

#3 adsiz 2009-06-23 00:40
slm herkeze karakuyu koyu hem cok guzel hemde nazik ve nadir bir koy bunu degerlendirilme sini cok isterim koyunuze guzel bir cay bahcesi ve ya yaz eglenncesi duzenleye bilirsiniz ve bu cok guzel olur hem koyunuzun zenginligi bakimindan hemde daha cok kisinin tanimasi acisindan bu sozumu degerlendirilme sini istiyorum kib aeo butun koyluye slm
Alıntı

#2 ali avci 2009-06-02 17:14
slm koylu nasislin iyi misin arif koylu
butun emirdag karakuyu koylu lerine slm yolluyorum kendine iyi bak arkadasim ben ali avci
Alıntı

#1 turkmen koylu 2009-05-26 22:59
sayin arkadaslm govenci oglu arif naslilsin arkadaslm iyisin ana vatan turkiyeye kucakdolusu slamlar seni seven bir arkadasln turkmen koylu
Alıntı

Yorum ekle

Haber ve yazılarımıza herkes yorum ekleyebilir,
Konu ile alakasız,
Arka arkaya aynı İP'den gelen,
Küfür ve hakaret içeren,
Yorumlar yayınlanmayacaktır.
25 Mayıs 2009 Tarihinden önceki yorumlar silinmiştir bilgilerinize..